Menu

Q & A

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko mahdollista saada yksilöllisen muotoinen heijastin?

Kustannustehokkaammin yksilöllinen heijastin saadaan tehtyä laadukkaalla painatuksella. Yksilöllisen muotoinen heijastin on mahdollinen, mutta yksilöllisen muotoilun prosessi koviin heijastimiin saattaa muotoutua kalliiksi ja pitkäaikaiseksi verrattuna laadukkaisiin yksilöllisiin painatuksiin valmiisiin heijastinmalleihimme.

Onko mahdollista valita painatus valmiista mallistosta?
Olemme luoneet valmiiden painatusten malliston valintaasi helpottamaan. Voit käyttää valmiita painatuksia yhdessä esimerkiksi yrityksesi logon kanssa. Voit myös kertoa meille oman ajatuksesi valmiista muodosta (esim. “haluan heijastimeen dinosauruksen”).

Millaisia painovärimahdollisuuksia on?
Painovärin ei tarvitse olla musta. Voit saada hämmästyttävän kauniita heijastimia painattamalla vaikka vaalean vihreällä violettiin heijastimeen. Valkoinen on myös erittäin kaunis painoväri ja se näkyy kirkkaassa heijastimessamme. Painatusvärejä voi olla yksi tai useita. Mainoslahjaheijastimet ovat sitä edullisimpia mitä vähemmän painovärejä käytetään, suosituin tapa onkin painaa logo 1-värisesti. Mikäli haluat moniväripainatuksen toteutetaan se useimmiten digitaalipainamalla joka mahdollistaa myös valokuvien painamisen.

Millainen on painoala?
Coreflect heijastimet ovat niin tehokkaita, että niitä voidaan huoletta päällepainaa. Käytäntömme ja suosituksemme kuitenkin on että max 1/3 pinta-alasta painetaan. Painatuksen määrä toki vaikuttaa heijastavuuteen.

Vaikuttaako heijastimen väri heijastavuuteen?
Kyllä. Pääsääntöisesti kirkkaat sekä keltaiset heijastimemme heijastavat eniten – jopa yli 3000 CIL (minimivaatimus on 400 CIL). Kaikkein heikoimmin heijastava värimme on musta. Emme kuitenkaan laske tuotannostamme ulos alle 800 CIL heijastavia tuotteita joten jopa mustatkin heijastavat 800 – 1000 CIL. Mikäli sinulle tarjotaan heijastinta jonka väri on hyvin syvä, on todennäköistä että heijastavuus on riittämätön.

Millaiset ovat heijastimen kiinnitysvaihtoehdot?
Heijastimissa käytetään edullista hakaneula- ja lankayhdistelmää, kun haetaan kustannustehokasta vaihtoehtoa, usein esimerkiksi massiivisiin kampanjoihin. Muutoin suositaan usein palloketjuja (4 eri väriä) joko sellaisenaan tai yhdessä metalliklipsun kanssa. Kaikki kiinnitysvaohtoehtomme on mietitty siten, että heijastin pääsee riittävästi heilumaan ja välähtämään, jolloin se myös havaitaan parhaiten.