Menu

Laatu & Ympäristö

Laatu

Heijastimissamme korostuvat korkea ja tasainen laatu – turvallisuus. Panostamalla tuotantoon varmistamme, että jokainen Coreflect-heijastin on kantajansa arvoinen. Olemme edelläkävijä heijastimen laadunvarmistuksessa. Heijastimemme ovat noin kaksi kertaa tehokkaampia kuin markkinoiden muut heijastimet.

Laatu on meille strateginen kilpailutekijä – Laatujärjestelmämme perustuu sertifioituun ISO/TS 16949 -standardiin. Laatujärjestelmän toimivuutta ja kehitystarpeita seurataan ja mitataan säännöllisesti sekä sisäisesti että ulkoisesti. Käytössämme on vastaava CIL-mittauslaite jota testitalot käyttävät. Yrityksessämme on myös nimetty laatuasioita hoitava henkilö. Kaikki Coreflect-heijastimet ovat EN13356 -CE-sertifioituja. Kaikille heijastimille on tehty paitsi CIL–arvomittaus sekä pinta-alamittaus, myös EN13356-standardin mukaiset rasitustestit (type test = stress test).

Ympäristö

Otamme kaikessa toiminnassamme huomioon vaikutukset ympäristöön. Ympäristöjärjestelmämme on sertifioitu ISO 14001:n mukaan. Ympäristöpolitiikkamme tavoitteita ovat ympäristön pilaantumisen estäminen, resurssien tehokas hyödyntäminen, ympäristön tilan suojeleminen ja jatkuva parantaminen. Ympäristöhallinnan piiriin kuuluvat oman tuotannon lisäksi eri sidosryhmämme, kuten osatoimittajat ja alihankkijat sekä tehtaan sisällä toimivat urakoitsijat.

Suomessa tehtyjen Coreflect-heijastinten materiaali on ympäristöystävällinen ja kokonaisuudessaan kierrätettävä polystyreeni. Heijastimen valmistusprosessissa ei myöskään synny jätettä.

Tutustu tarkemmin heijastimiemme sekä tuotantomme eettisyyteen ja ekologisuuteen.